За нас      Продукти      Услуги      Контакти       Партньори
 

Алика База СофияФирма „АЛИКА БЪЛГАРИЯ” ЕООД е регистрирана на 20 януари 1994 г. Неин собственик и основател е г-н Иван Кръстев Григоров. Тя е приемник на регистрираната през 1990 г. фирма „АЛИКА – 53” ЕТ. Основен предмет на дейност на компанията е търговия с черни метали.

Първите стъпки в търговската дейност на „АЛИКА БЪЛГАРИЯ” са свързани с основните производители на черни метали в България, които определят и номенклатурата на предлаганите стоки. За периода 1994-1996 г. те се свеждат до 45-50 позиции. Липсата на собствена база също ограничава възможностите на компанията.

Повратен момент в дейността си „АЛИКА БЪЛГАРИЯ” бележи през 1996 г., когато закупува терен в кв. „Челопечене” и започва да изгражда собствена търговска база. На площ от 2215 кв.м за 3-4 години фирмата построява три халета с необходимата товаро-разтоварителна техника, както и административна сграда с РЗП-580 кв.м. Компанията закупува и нови машини – гилотина, абкант, триролко-огъващи машини и заварочна техника. По този начин „АЛИКА БЪЛГАРИЯ”, макар и все още малка фирма, започва своето развитие с бързи темпове. Покритата складова база определя и нови взамоотношения със заводите производители. Увеличава се броят на предлаганите стоки, а също и разнообразието на асортимента – тръби, профили, дребносортов прокат, ламарина и арматура.

Всички тези успехи на „АЛИКА БЪЛГАРИЯ” биха били немислими ако във фирмата не работеха хора с добра техническа подготовка и икономически познания.

„В „АЛИКА БЪЛГАРИЯ” предлагаме продукти и услуги с високо качество. Стремим се към непрекъснато подобрение чрез оптимизиране на вътрешната организация и повишаване умения на нашите експерти. Работим с уважение към нашите клиенти и в добро сътрудничество с нашите партньори. Считам, че това е единствения правилен път за развитие и успех.”

С пожелание за успешна работа: инж. Иван Кр. Григоров

Управител

::: Алика изработва и монтира :::

- метални врати /дворни, гаражни, блиндирани/.

- Порталини врати с дистанционно задвижване

Алика склад 3

Сайта е в процес на непрекъснато обновяване.
Начало      Услуги      Галерия      Партньори      Контакти


Връзки: ИТ Новини | Парфюми онлайн | ИТ Магазин | ИТ Сервиз | BGtop.biz | BGtop100 | BGchart | BGtop.net

Алика България ЕООД © 1994-2019 Всички права запазени. Design by Hesup.com